Strona główna Biznes Eko Bar Koktajl roślinny z pieczoną dynią i szałwią BiznesEko Bar Koktajl roślinny z pieczoną dynią i szałwią 30 października 2018 1616 FacebookTwitterPinterestWydrukuj pyszny koktajl dyniowy: miksujemy : – opcjonalnie kawałek ostudzonej upieczonej dyni – około 2 szklanki mleka roślinnego – pół lub cały banan – kawałek korzenia imbiru – poł cytryny bez skórki – kilka listków szałwii 1 z 4 PODOBNE ARTYKUŁYINNE WPISY AUTORA Na oko Nie oddamy schabowego! Eko Bar Kwiatowa sałatka prosto z ogrodu Eko Bar Spaghetti z pączkami kwiatów czosnku niedźwiedziego + pesto z listków czosnku / kiszone pędy czosnku Eko Bar Wegańskie pesto z czosnku niedźwiedziego Eko Bar Oczyszczający organizm napój z przytuli czepnej Eko Bar Pyszna wegańska zupa z bluszczykiem kurdybankiem Eko Bar Sałatka piękności z wiosennych dzikich roślin Eko Bar Nektar z kwiatów fiołka wonnego Eko Bar Dziki szczypiorek macerowany w oliwie / kiszony szczypiorek Eko Bar Szybkie domowe kiszonki – podagrycznik, szczypior, boczniaki… TV Bar Krystyna Ziejewska TV Bar Mikołaj Rykowski TV Bar Sylwia Malinowska Foto Bar Miasto białego wina Eko Bar Ziołowe lemoniady Eko Bar Roślinny koktajl arbuzowo – ogórecznikowy Eko Bar Z łąki na talerz: sałatka z mniszka lekarskiego i fiołków Eko Bar Rzeżucha Eko Bar Wegańskie koktajle – cztery propozycje Eko Bar Wędzone tofu w cytrynowej marynacie z rozmarynem